19-06-17

SPAGHETTIAVOND ZAAL DE KROON IN HOREBEKE

Zaterdag 17 juni organiseerden de teams De Kwikkers en De Fruitratjes 2.0 een spaghettiavond in zaal De Kroon in Horebeke. Een sponsoravond voor hun deelname aan de tweede editie van Expeditie Natuurpunt. De zaal was te klein om iedereen tegelijkertijd te ontvangen. Daarom werden twee shifts gehouden: om 18u en om 20u. Liefst 170 Natuurpuntleden en sympahtisanten kwamen er lekkere spaghetti eten ten voordele van de twee ploegen die op 24 en 25 juni kiezen voor een fietstocht van 260 kilometer van Diksmuide tot Mechelen. We willen hierbij iedereen nogmaals danken voor jullie aanwezigheid en jullie gewaardeerde steun! Dankzij jullie financiële bijdrage kan er meer natuur beschermd worden in de Maarkebeekvallei (De Kwikkers) en in het Burreken (De Fruitratjes 2.0).

JCO_4945.JPG

De Natuurpuntleden en sympathisanten genoten van een heerlijke spaghetti

Foto: Johan Cosijn 

Wil je de dappere fietsers nog steunen in de laatste week voor de start van de Expeditie dan kan dat via de steunpagina's:


http://expeditienatuurpunt.be/project/6418 
voor De Kwikkers

http://expeditienatuurpunt.be/project/6445 voor De Fruitratjes 2.0 

Bedankt voor jullie gulle bijdrage!

Tot binnenkort!

Johan

13:49 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

PANNENKOEKEN VOOR HET GOEDE DOEL

Wat gaat de tijd snel. De voorjaarsbloeiers zijn reeds lang uitgebloeid en de zomervakantie komt snel naderbij.

Volgend weekend is het zo ver. Op 24 en 25 juni neemt het team 'De Kwikkers' opnieuw deel aan de tweede editie van Expeditie Natuurpunt. Wij kozen voor een fietstocht van 260 kilometer van Diksmuide tot Mechelen. De financiële steun die wij ontvangen wordt integraal geïnvesteerd in het behoud van de natuurgebieden in de Maarkebeekvallei, gelegen in Horebeke, Maarkedal en Oudenaarde.

1483352221aedb3c34dd5d08a8e2e9136cf91684ce.jpg

Het team De Kwikkers is er opnieuw klaar voor - Foto: Betty Collet

Om extra geld in te zamelen voor onze deelname aan de Expeditie Natuurpunt organiseerden we een pannenkoekenbak en -verkoop tijdens de rommelmarkt van zondag 11 juni in Maarke. Er werden die dag maar liefst 750 pannenkoeken gebakken. En of de lekker geurende pannenkoeken smaakten! We kregen alvast veel positieve reacties. Bedankt voor jullie aanwezigheid en jullie gewaardeerde steun! Uiteraard ook een dikke merci voor alle bakkers, inpakkers en verkopers van dienst!

JCO_4852.JPG

De verkoopstand op de rommelmarkt - Foto: Johan Cosijn

JCO_4858.JPG

De pannenkoeken smaakten heerlijk, voor groot en klein!

Foto: Johan Cosijn 

Smakelijke groeten,

Johan

            

11:33 Gepost door Johan | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |